Cégünkről

A KOKART Bt. 1993-ban alakult. Tevékenysége - bár családi vállalkozás jellegéből és az egyéb karrier állomásoktól függően hullámzott, de - mindig stabil, eredményes volt.  

Fő tevékenysége a kezdetekkor a pénzügyi és gazdasági tanácsadás volt, mely időközben eltolódott inkább a szervezetfejlesztés irányába, annak is köszönhetően, hogy a módszerek és kompetenciák köre bővült a coaching-gal. Ma már elsősorban vezetői (executive), business coaching, csoportos coaching, kommunikációs fejlesztés, konfliktuskezelés, karrier tanácsadás, tehetséggondozás, egyéni (life) coaching, vállalkozásfejlesztés, kezdés-újrakezdés témája a fő profilok, leggyakrabban előforduló munkák. A megbízók zöme a kkv-kból érkezik, szektortól, tevékenységtől függetlenül. 

Az alapító-beltag, Koskovics Éva közgazdász, tanári végzettséggel, jelentős tanácsadói múlttal (Pénzügykutató Rt.), vállalati, vezetői tapasztalatokkal a háta mögött irányítja a cég működését. Szakmai kapcsolatainak köszönhetően több hasonló irányultságú coach kollégával való együttműködés biztosítja, hogy nagyobb volumenű munkákat is el tud vállalni, biztonsággal végig tud vinni. 

A mérnöki tevékenység családi vállalkozás jellegéből adódóan alakult ki, itt épületek kivitelezése, műszaki ellenőri tevékenység, szaktanácsadás zajlik, a társaság kültagja, Éliás Róbert vezetésével.

 

A cég székhelye: 2094 Nagykovácsi, Pitypang u. 10.

Adószáma: 28384106-2-13
Várjuk megkeresésüket!

Koskovics Éva
ügyvezető
közgazdász, life és business coach