Szakmai együttműködés

2016.06.09. Szerző: Kokart Coaching

 Elkészült a SMART Business Coachok - mint üzleti területen működő, egymást hosszú ideje jól ismerő szakmai műhely - honlapja: 

http://smart-business-coachok.hu/

Érdemes böngészni! Sok tapasztalat, egyéniségek, sokféle módszer, színes, széleskörű ajánlatokkal.

 Nemhiába hirdetjük mi is az együttműködés jelentőségét, amivel minden munkában megtöbbszörözhetjük az erőinket. A coachingban különösen fontos ez, pláne, ha egy nagyobb cégnél dolgozunk, több témára van igény, több a feladat. Ha erre van egy jó csapat, akkor mindenki azon a területen, azzal a szakemberrel tud dolgozni, amely a legtesthezállóbb, ahol a legjobbat tudja kihozni magából.

Mindannyian a Coachok Szakmai Szövetségének tagjai vagyunk, ami egyfajta biztosíték is a minőségi munkára, megbízhatóságra. Ajánljuk magunkat és egymást!

Szervezetfejlesztés

A több emberrel működő munkahelyi- és más, az együttműködésre alapozó szervezetek esetében a rendszerszemlélet, a coaching, a pszichodráma és a szervezetfejlesztés klasszikus eszközeinek alkalmazásával segíteni tudunk megkeresni a válaszokat a hasonló kérdésekre: Miért nem működik jól a szervezet? Hogy működhetne az eddiginél is jobban? Miért lógnak ki egyesek a sorból? Hol vannak a gondok valójában? stb.

Ennek bázisán támogatást, segítséget tudunk nyújtani az érintett vezető, menedzsment számára abban, hogy a legoptimálisabban álljon fel és működjön az elképzelt szervezet.

Tovább

Személyiségfejlesztés

Legfőbb célunk a belső harmónia irányába segíteni a hozzánk fordulókat, ami önmaguk – kapcsolataik, ill. a szervezeti struktúrák működésének mélyebb megismerésével, megértésével érhető el.

E cél felé az életminőség folyamatos javítása, a minőségi jelenlét – megélés - tudatosítás hármasságán egyensúlyozva visz az út az együttműködésünk során, majd utána önállóan is.

Tovább

Szakértői tevékenység

Építve szakmai múltunkra és tapasztalatainkra, illetve kapcsolódva jelenlegi fő tevékenységünkhöz, a szervezetfejlesztéshez, elsősorban céges stratégiák, rövidebb és hosszabb távú üzleti tervek kialakításában (akár európai uniós pályázatokhoz kapcsolódóan), illetve magának a szervezetnek a felépítésében, funkcionális működtetésének megalapozásában tudunk segítséget nyújtani.

Tovább

Mérnöki szolgáltatások

Építőmérnöki végzettséggel, mérnök-közgazdász diplomával, érvényes műszaki ellenőri képesítéssel és gyakorlattal, építésben, kivitelezésben, projektvezetésben és beruházásban szerzett tapasztalatokkal állunk rendelkezésre.

Tovább

Partnereink