Hírek

 Az előadás során meséltem a Templeton Programról és arról, mi a közös a tehetségkutatásban és a vezetésben.

 Meséltem a Templeton Programról egy konferencián. Azért, mert ráébredtem, azok az elvek, amelyetet ebben a tehetségkutató projektben érvényesítünk, megállják a helyüket a céges életben is. Illetve jó lenne, ha ott is működnének.

 Elkészült a SMART Business Coachok - mint üzleti területen működő, egymást hosszú ideje jól ismerő szakmai műhely - honlapja: 

http://smart-business-coachok.hu/

Érdemes böngészni! Sok tapasztalat, egyéniségek, sokféle módszer, színes, széleskörű ajánlatokkal.

Cégtulajdonosok, vállalatok, vezetők számára kínált coaching, tréning és szervezetfejlesztési szolgáltatásaink, több coach kollégával összefogva, itt tekinthető meg: www.smart-business-coachok.hu"

 A TREE VISION műhelymunka

 Téma:

Patchwork Family

¥       Kapcsolatok

¥       Értékek

¥       Szerepek

 

összehangolása a mozaik családban

 Boldog az az ember, aki hozzátartozói tökéletlenségét éppúgy elviseli,
ahogy szeretné, ha az ő tökéletlenségét mások elviselnék. Mondta Assisi Szent Ferenc

 

 (Remélem, nem baj, hogy tegező módban teszem fel a kérdéseket!)

Ha van kedved egy kicsit elgondolkodni azon, hogyan értékelheted jelenlegi helyzetedet, életedet, azt, ahol most tartasz, akkor van ehhez pár kérdésem. Ha esetleg át is küldenéd a válaszaidat, azért hálás lennék, az eredményt hozzáadnám a többiekéhez és biztos tanulnék is belőlük.

 

 A Coachok Szakmai Szövetségének megrendezésében november 18-án rendezendő Corporate Coaching Konferencián workshopot tartunk saját módszerünkről, a TREE VISION-ről.

 Coaching szemléletű, diagnosztikai bázison alapuló, egyéni és csoportos formában egyaránt megvalósítható módszer, elsősorban gazdasági és civil szervezetek motivációja, fejlesztése céljából

 

 

1   2   3   Következő >>   

Szervezetfejlesztés

A több emberrel működő munkahelyi- és más, az együttműködésre alapozó szervezetek esetében a rendszerszemlélet, a coaching, a pszichodráma és a szervezetfejlesztés klasszikus eszközeinek alkalmazásával segíteni tudunk megkeresni a válaszokat a hasonló kérdésekre: Miért nem működik jól a szervezet? Hogy működhetne az eddiginél is jobban? Miért lógnak ki egyesek a sorból? Hol vannak a gondok valójában? stb.

Ennek bázisán támogatást, segítséget tudunk nyújtani az érintett vezető, menedzsment számára abban, hogy a legoptimálisabban álljon fel és működjön az elképzelt szervezet.

Tovább

Személyiségfejlesztés

Legfőbb célunk a belső harmónia irányába segíteni a hozzánk fordulókat, ami önmaguk – kapcsolataik, ill. a szervezeti struktúrák működésének mélyebb megismerésével, megértésével érhető el.

E cél felé az életminőség folyamatos javítása, a minőségi jelenlét – megélés - tudatosítás hármasságán egyensúlyozva visz az út az együttműködésünk során, majd utána önállóan is.

Tovább

Szakértői tevékenység

Építve szakmai múltunkra és tapasztalatainkra, illetve kapcsolódva jelenlegi fő tevékenységünkhöz, a szervezetfejlesztéshez, elsősorban céges stratégiák, rövidebb és hosszabb távú üzleti tervek kialakításában (akár európai uniós pályázatokhoz kapcsolódóan), illetve magának a szervezetnek a felépítésében, funkcionális működtetésének megalapozásában tudunk segítséget nyújtani.

Tovább

Mérnöki szolgáltatások

Építőmérnöki végzettséggel, mérnök-közgazdász diplomával, érvényes műszaki ellenőri képesítéssel és gyakorlattal, építésben, kivitelezésben, projektvezetésben és beruházásban szerzett tapasztalatokkal állunk rendelkezésre.

Tovább

Partnereink