Góth Erzsébet

 

 Szakmai pályafutásom első felében közgazdászként dolgoztam, eközben pszichológussá képződtem. A  módszerspecifikus képzések közül a pszichodráma, az egyéni eljárások közül a jungi szemléletű irányvonal jelenti a két alapvető szemléleti keretet számomra.  Jelenleg mentálhigiénés - klinikus szakirányban képződöm tovább.

 

 Munkám lényege a pszichés támasz nyújtás a kapcsolati, magánéleti, hivatás,  ill. nevelési, önismereti  területeken, amit gyermekek, serdülők és felnőttek egyaránt igénybe vesznek egy-egy nehéz élethelyzetben.

 

Az önismereti konzultáció során pszichés támogatást nyújtok az életkrízis helyzetek üzeneteinek megértéséhez, az elbizonytalanodás és megtorpanás idején a lelki egyensúly helyreállításához, a kapcsolati (pár, családi, munkahelyi) gondok megoldásához,  az életszerepek (nemi, hivatás, családi) kiegyensúlyozásához, a stressz negatív hatásainak kivédéséhez, a személyes kreativitás kibontakoztatásához.

 

A vállalkozás támogatás területén  szervezeti és vezetői  szinten céges önismeret fejlesztést végzek. Segítek abban, hogy a munkahelyi  és a magánélet egyensúlya, a cég külső és belső kapcsolatainak minősége javuljon.

 

Elérhetőségek: 

 

gotherzsebet@kokart.hu

 

30 97 09 333

Szervezetfejlesztés

A több emberrel működő munkahelyi- és más, az együttműködésre alapozó szervezetek esetében a rendszerszemlélet, a coaching, a pszichodráma és a szervezetfejlesztés klasszikus eszközeinek alkalmazásával segíteni tudunk megkeresni a válaszokat a hasonló kérdésekre: Miért nem működik jól a szervezet? Hogy működhetne az eddiginél is jobban? Miért lógnak ki egyesek a sorból? Hol vannak a gondok valójában? stb.

Ennek bázisán támogatást, segítséget tudunk nyújtani az érintett vezető, menedzsment számára abban, hogy a legoptimálisabban álljon fel és működjön az elképzelt szervezet.

Tovább

Személyiségfejlesztés

Legfőbb célunk a belső harmónia irányába segíteni a hozzánk fordulókat, ami önmaguk – kapcsolataik, ill. a szervezeti struktúrák működésének mélyebb megismerésével, megértésével érhető el.

E cél felé az életminőség folyamatos javítása, a minőségi jelenlét – megélés - tudatosítás hármasságán egyensúlyozva visz az út az együttműködésünk során, majd utána önállóan is.

Tovább

Szakértői tevékenység

Építve szakmai múltunkra és tapasztalatainkra, illetve kapcsolódva jelenlegi fő tevékenységünkhöz, a szervezetfejlesztéshez, elsősorban céges stratégiák, rövidebb és hosszabb távú üzleti tervek kialakításában (akár európai uniós pályázatokhoz kapcsolódóan), illetve magának a szervezetnek a felépítésében, funkcionális működtetésének megalapozásában tudunk segítséget nyújtani.

Tovább

Mérnöki szolgáltatások

Építőmérnöki végzettséggel, mérnök-közgazdász diplomával, érvényes műszaki ellenőri képesítéssel és gyakorlattal, építésben, kivitelezésben, projektvezetésben és beruházásban szerzett tapasztalatokkal állunk rendelkezésre.

Tovább

Partnereink