Szakértői tevékenység

  A KOKART Bt.  tanácsadói tevékenységre jött létre 1993-ban. A 90-es években  főként a Pénzügykutató Rt. alvállalkozójaként dolgoztunk nagyvállalatok, bankok, önkormányzatok privatizációs tanácsadójaként. 

A konzervipartól kezdve az építőipari cégeken keresztül a mezőgazdasági kombinátokig és a közüzemi vállalatokig számtalan ágazat reorganizációs, privatizációs folyamatában vettünk részt mint szervezetfejlesztő, pénzügyi-, illetve privatizációs tanácsadók.

2000 után  egyre több víziközműves téma talált meg minket. Ennek következtében be tudtunk társulni több, az uniós csatlakozás, illetve az EU-források megnyílásának köszönhetően elindult nagy ivóvíz- és szennyvízberuházáshoz szükséges szakértői munkába (elsősorban a főváros és annak agglomerációja, valamint Debrecen, Százhalombatta, Tatabánya fejlesztéseibe).

Ma már a szervezetfejlesztés egy más típusú, ha úgy tetszik,  korszerűbb formáját nyújtjuk ügyfeleinknek,  alapvetően a közgazdasági - pszichológusi tapasztalatainkra építve.

Szervezetfejlesztés

A több emberrel működő munkahelyi- és más, az együttműködésre alapozó szervezetek esetében a rendszerszemlélet, a coaching, a pszichodráma és a szervezetfejlesztés klasszikus eszközeinek alkalmazásával segíteni tudunk megkeresni a válaszokat a hasonló kérdésekre: Miért nem működik jól a szervezet? Hogy működhetne az eddiginél is jobban? Miért lógnak ki egyesek a sorból? Hol vannak a gondok valójában? stb.

Ennek bázisán támogatást, segítséget tudunk nyújtani az érintett vezető, menedzsment számára abban, hogy a legoptimálisabban álljon fel és működjön az elképzelt szervezet.

Tovább

Személyiségfejlesztés

Legfőbb célunk a belső harmónia irányába segíteni a hozzánk fordulókat, ami önmaguk – kapcsolataik, ill. a szervezeti struktúrák működésének mélyebb megismerésével, megértésével érhető el.

E cél felé az életminőség folyamatos javítása, a minőségi jelenlét – megélés - tudatosítás hármasságán egyensúlyozva visz az út az együttműködésünk során, majd utána önállóan is.

Tovább

Szakértői tevékenység

Építve szakmai múltunkra és tapasztalatainkra, illetve kapcsolódva jelenlegi fő tevékenységünkhöz, a szervezetfejlesztéshez, elsősorban céges stratégiák, rövidebb és hosszabb távú üzleti tervek kialakításában (akár európai uniós pályázatokhoz kapcsolódóan), illetve magának a szervezetnek a felépítésében, funkcionális működtetésének megalapozásában tudunk segítséget nyújtani.

Tovább

Mérnöki szolgáltatások

Építőmérnöki végzettséggel, mérnök-közgazdász diplomával, érvényes műszaki ellenőri képesítéssel és gyakorlattal, építésben, kivitelezésben, projektvezetésben és beruházásban szerzett tapasztalatokkal állunk rendelkezésre.

Tovább

Partnereink