Egyéni konzultáció

„A lámpa nem látja önmaga fényét.  A méz nem érzi önmaga édességét”

Weöres Sándor: Genesis

 

 

 

Egyéni pszichológiai konzultáció:                  

Személyiség diagnosztika

Képességstruktúra felmérés

Önbizalom, önértékelés növelése  

Kompetencia fejlesztés

Kommunikációs problémák kezelése

Döntés előkészítés, célkijelölés

Párkapcsolati konzultáció

Munkahelyi konfliktusok kezelése

Stresszkezelés

Szorongás oldás

Hangulatingadozások kezelése

Krízis intervenció

Gyászmunka

Relaxáció, meditáció 

 

Life coachhing
A life coachingot azok választják, akik tudják, hogy konkrétan milyen célt szeretnének elérni, megoldani, de valamiért ez nem megy nekik egyedül. A coaching során az ügyfél aktív, tevékeny részese a folyamatnak, a coach személyre szabott, inspiratív kérdéseire alapozva célirányosan, kontrollált formában haladnak a kitűzött célok irányába. Az együttműködés fontos része az otthoni struktúrált feladatok elvégzése is. A motiváció ezáltal, mivel belülről kell fakadjon, onnan kerül feltárásra, sokkal erősebb lesz. A coach személye egyfajta folyamatos kontrollt biztosít, nem enged letérni a kijelölt útról, nem hagy ’elkényelmesedni’, így a fokozatos haladás mélyebb beépülést és ezáltal hatékonyabb eredményeket produkál.

 

Családi konzultáció:

Nevelési tanácsadás

Gyermekkori pszichés tünetek kezelése (tick, enuresis, encopresis, alvásgondok, beilleszkedési, magatartási problémák, mutizmus, gyász)

Családi, iskolai konfliktusok kezelése

 

Serdülő, ifjúsági pszichológiai konzultáció:

Önbizalom, önértékelés fokozása

Krízis intervenció

Hangulatingadozások kezelése

Képességstruktúra felmérése

Személyiség vizsgálat

Kapcsolati gondok kezelése

Beilleszkedési gondok, konfliktusok kezelése

 

 

 

 

 

Szervezetfejlesztés

A több emberrel működő munkahelyi- és más, az együttműködésre alapozó szervezetek esetében a rendszerszemlélet, a coaching, a pszichodráma és a szervezetfejlesztés klasszikus eszközeinek alkalmazásával segíteni tudunk megkeresni a válaszokat a hasonló kérdésekre: Miért nem működik jól a szervezet? Hogy működhetne az eddiginél is jobban? Miért lógnak ki egyesek a sorból? Hol vannak a gondok valójában? stb.

Ennek bázisán támogatást, segítséget tudunk nyújtani az érintett vezető, menedzsment számára abban, hogy a legoptimálisabban álljon fel és működjön az elképzelt szervezet.

Tovább

Személyiségfejlesztés

Legfőbb célunk a belső harmónia irányába segíteni a hozzánk fordulókat, ami önmaguk – kapcsolataik, ill. a szervezeti struktúrák működésének mélyebb megismerésével, megértésével érhető el.

E cél felé az életminőség folyamatos javítása, a minőségi jelenlét – megélés - tudatosítás hármasságán egyensúlyozva visz az út az együttműködésünk során, majd utána önállóan is.

Tovább

Szakértői tevékenység

Építve szakmai múltunkra és tapasztalatainkra, illetve kapcsolódva jelenlegi fő tevékenységünkhöz, a szervezetfejlesztéshez, elsősorban céges stratégiák, rövidebb és hosszabb távú üzleti tervek kialakításában (akár európai uniós pályázatokhoz kapcsolódóan), illetve magának a szervezetnek a felépítésében, funkcionális működtetésének megalapozásában tudunk segítséget nyújtani.

Tovább

Mérnöki szolgáltatások

Építőmérnöki végzettséggel, mérnök-közgazdász diplomával, érvényes műszaki ellenőri képesítéssel és gyakorlattal, építésben, kivitelezésben, projektvezetésben és beruházásban szerzett tapasztalatokkal állunk rendelkezésre.

Tovább

Partnereink