Csoportok

 


A pszichodráma a lét játéka vele magával”

J. L.Moreno

A pszichodráma lényege az akció, ahol a csoportos cselekvés és rálátás szül új megoldásokat, meglátásokat. Egy-egy élethelyzettel, problémával, dilemmával, kapcsolatainkkal, a cégünkkel., családunkkal kapcsolatos fejben forgatott kérdéseinket a csoporttagok segítségével oldjuk meg először a dráma "színpadán", majd az életben is,  kipróbálhatunk különféle alternatívákat mielőtt döntünk, ránézhetünk átláthatatlannak tűnő gondokra egy más, objektívebb, külső szemszögből, melyből új megoldások születnek, modellezhetünk jövőbeli eseményeket. Ebben a csinálós probléma megoldó erőtérben felszabadul a csoport és a csoporttagok cselekvő spontaneitása, alkotókészsége.

A csoportos coaching módszerekkel a dramatikusan megdolgozott célok, megoldások kognitív szintű  átgondolásában,  kidolgozásában segítenek a saját élményű munka során.

 

Tematikus személyiségfejlesztő csoportjaink:       

Boldogulj – a párkapcsolatodban!          

Boldogulj – szülőként is!                       

Boldogulj – az élet-, és pályakezdésben!

Boldogulj – a hivatásodban!

 

 

Időtartam:

3 órás work shop

150 órás csoport

3 napos intenzív csoport

 

Helyszínek:

 

Budapest, Nagykovácsi, Diósd, Mád

Szervezetfejlesztés

A több emberrel működő munkahelyi- és más, az együttműködésre alapozó szervezetek esetében a rendszerszemlélet, a coaching, a pszichodráma és a szervezetfejlesztés klasszikus eszközeinek alkalmazásával segíteni tudunk megkeresni a válaszokat a hasonló kérdésekre: Miért nem működik jól a szervezet? Hogy működhetne az eddiginél is jobban? Miért lógnak ki egyesek a sorból? Hol vannak a gondok valójában? stb.

Ennek bázisán támogatást, segítséget tudunk nyújtani az érintett vezető, menedzsment számára abban, hogy a legoptimálisabban álljon fel és működjön az elképzelt szervezet.

Tovább

Személyiségfejlesztés

Legfőbb célunk a belső harmónia irányába segíteni a hozzánk fordulókat, ami önmaguk – kapcsolataik, ill. a szervezeti struktúrák működésének mélyebb megismerésével, megértésével érhető el.

E cél felé az életminőség folyamatos javítása, a minőségi jelenlét – megélés - tudatosítás hármasságán egyensúlyozva visz az út az együttműködésünk során, majd utána önállóan is.

Tovább

Szakértői tevékenység

Építve szakmai múltunkra és tapasztalatainkra, illetve kapcsolódva jelenlegi fő tevékenységünkhöz, a szervezetfejlesztéshez, elsősorban céges stratégiák, rövidebb és hosszabb távú üzleti tervek kialakításában (akár európai uniós pályázatokhoz kapcsolódóan), illetve magának a szervezetnek a felépítésében, funkcionális működtetésének megalapozásában tudunk segítséget nyújtani.

Tovább

Mérnöki szolgáltatások

Építőmérnöki végzettséggel, mérnök-közgazdász diplomával, érvényes műszaki ellenőri képesítéssel és gyakorlattal, építésben, kivitelezésben, projektvezetésben és beruházásban szerzett tapasztalatokkal állunk rendelkezésre.

Tovább

Partnereink