Mérnöki tevékenység

Építhet ránk!

Több mint 20 éves tapasztalattal, építőmérnöki, mérnök-közgazdászi diplomával, lebonyolításban, beruházásban, projekt-vezetésben, kivitelezésben szerzett gyakorlattal a következő területeken nyújtunk mérnöki szolgáltatást:

  • családi házak, társasházak, lakóparkok, raktárak, ipari, kereskedelmi épületek esetében
  • korszerű szerkezeti megoldások, szakszerű csomóponti kialakítások, modern, környezetbarát technológiák alkalmazásával
  • projekt előkészítés, projekt vezetés, lebonyolítás, műszaki ellenőrzés

Referenciáink között jelentős számú családi ház, lakópark, illetve raktár- és kereskedelmi típusú épület szerepel.

Elérhetőség:

Éliás Róbert
Email: elias.robert@kokartbt.net
Tel.: +3630/737-7714

Szervezetfejlesztés

A több emberrel működő munkahelyi- és más, az együttműködésre alapozó szervezetek esetében a rendszerszemlélet, a coaching, a pszichodráma és a szervezetfejlesztés klasszikus eszközeinek alkalmazásával segíteni tudunk megkeresni a válaszokat a hasonló kérdésekre: Miért nem működik jól a szervezet? Hogy működhetne az eddiginél is jobban? Miért lógnak ki egyesek a sorból? Hol vannak a gondok valójában? stb.

Ennek bázisán támogatást, segítséget tudunk nyújtani az érintett vezető, menedzsment számára abban, hogy a legoptimálisabban álljon fel és működjön az elképzelt szervezet.

Tovább

Személyiségfejlesztés

Legfőbb célunk a belső harmónia irányába segíteni a hozzánk fordulókat, ami önmaguk – kapcsolataik, ill. a szervezeti struktúrák működésének mélyebb megismerésével, megértésével érhető el.

E cél felé az életminőség folyamatos javítása, a minőségi jelenlét – megélés - tudatosítás hármasságán egyensúlyozva visz az út az együttműködésünk során, majd utána önállóan is.

Tovább

Szakértői tevékenység

Építve szakmai múltunkra és tapasztalatainkra, illetve kapcsolódva jelenlegi fő tevékenységünkhöz, a szervezetfejlesztéshez, elsősorban céges stratégiák, rövidebb és hosszabb távú üzleti tervek kialakításában (akár európai uniós pályázatokhoz kapcsolódóan), illetve magának a szervezetnek a felépítésében, funkcionális működtetésének megalapozásában tudunk segítséget nyújtani.

Tovább

Mérnöki szolgáltatások

Építőmérnöki végzettséggel, mérnök-közgazdász diplomával, érvényes műszaki ellenőri képesítéssel és gyakorlattal, építésben, kivitelezésben, projektvezetésben és beruházásban szerzett tapasztalatokkal állunk rendelkezésre.

Tovább

Partnereink