Mád MAX

Speciális programunk - miközben célirányosan, valamilyen konkrét céllal zajlik - inkább a játékos, élvezetes időtöltést célozza meg. Ugyanakkor a szervezetben/csoportban dolgozók számára mindenképpen hasznos.

Ha egy munkaszervezetet kiragadunk a mindennapi verkliből és olyan programokat élnek meg együtt, ami közös élményt jelent számukra, van idő egymás jobb megismerésére, esetleg kötetlen keretek között megbeszélni régen a szőnyeg alá söpört, vagy a mélyben lappangó dolgokat, akkor az hosszú távon is ki fog hatni a társaság teljesítményére, motiváltságára.

Mivel személyes kötődésünk van Tokaj-Hegyaljához és tapasztaljuk, hogy időnként érdemes kimozdulni a megszokott keretekből, összeállítottunk egy két-, de inkább háromnapos programot Mádon, Hegyalja egyik legérdekesebb, legizgalmasabb településén.

Több helyi partnerünk is van Mádon, akikkel sikeres az együttműködés, mind a vendéglátás, a borászatok, a helyi vállalkozások tekintetében.

A program során a vezetőkkel előzetesen egyeztetve rögzítjük, pontosan mit szeretnénk kihozni az adott cég számára ebből a programból:

- csak egy felszabadult, pihentető, kellemes együtt töltött 2-3 napra van szükség;

- vagy amennyiben vannak kézzelfogható, egyeztetett szakmai célok (pl. konfliktuskezelés, stressz-kezelés, motiváció erősítése, kommunikációs problémák stb.), akkor ezek kapnak hangsúlyt;

- illetve komoly helyismeretünkre, személyes kapcsolatainkra építve további kínálatunkban elsősorban kulturális, sport és gasztronómiai programok, dűlőtúra, pincelátogatás jön szóba /ezen belül izgalmas találmányunk a bor-coaching, ami egy félig szakmai, félig játékos, kreatív önismereti módszer/, helyi vállalkozásokkal való ismerkedés, esetleg belekóstolás a mezőgazdasági, borászati munkákba, stb. - mint alternatív programlehetőségek.

Mád tényleg misztikus hatással van mindenkire, érdemes kipróbálni!
Várjuk megkeresésüket!

Koskovics Éva
ügyvezető
közgazdász, life és business coach