Project coaching

Azoknak a cégeknek ajánljuk, akik új projektet indítanak, vagy még a folyamat elején vannak és biztosak szeretnének lenni a sikerben. Fontos, hogy reálisan lássák az előttük álló feladatokat, fel tudják mérni, milyen eszközökkel és háttérrel rendelkeznek és mi az, ami még hiányzik a projekt sikeres végigviteléhez. Ebben nagy segítséget tud nyújtani egy külső szemlélő, egy coach.

A project coaching keretében:

- külső szemmel, szakértelemmel beépíthető egy plusz garancia arra vonatkozóan, hogy a project valóban sikeresen záródjon majd,

- a coach jelenléte ad egyfajta plusz nyomást, kontrollt az ütemezett teendők maradéktalan végrehajtására,

- javul a folyamat áttekinthetősége, információáramlása, nem sikkadnak el részfeladatok, részinformációk,

- ha bármilyen bizonytalanság, elakadás történik a végrehajtás alatt, a coach segítségével, vezetői támogatásával ezen könnyebb lesz túljutni, segít a lehető legoptimálisabb megoldás kiválasztásában.

 

És hogy milyen projektről lehet szó? Nem csak nagyságrendi léptékű beruházás, akvizíció, pályázat, összevonás, szétválás esetében érdemes projekt-ként kezelni a kérdést, de egy költözés, egy vezetőváltás, egy nagyobb új partner bevonása, vagy egy új vállalatirányítási rendszer bevezetése is lehet elég jelentős változás ahhoz, hogy azt kellő körültekintéssel kezeljük.
Várjuk megkeresésüket!

Koskovics Éva
ügyvezető
közgazdász, life és business coach